четвер, 21 травня 2020 р.

Відео світлина «Душа на полотні»



«…   Хто сам малюнок долі вибирає,
   Той пустоцвіту у житті немає.» (М. Павленко)
Українська вишивка – один з найпоширеніших видів ручної праці українських жінок.  Мамина пісня, дідусеві казки, бабусина вишивка – все це родовідна пам'ять. В Україні немає оселі, де б не було вишитого рушника, серветки чи сорочки. Ще з сивої давнини відомо, що вишивка є оберегом щасливої долі.
Знайомтесь!Ця чарівна пані є постійним читачем нашої бібліотеки.Марія Іванівна читає  твори вітчизняних і зарубіжних письменників.Перечитала твори сучасних письменників В.Шкляра,М.Матіос,Люко Дашвар,А.Кокотюхи та ін..





Марія Іванівна народилася і виросла в с.Пісочна Городоцького району.З 1981року проживає з сім*єю в селі Чорниводи.Закінчила в 1969році Золочівський сільськогосподарський технікум по спеціальності агрономія.Це привітна,мудра, терпелива, вправна господиня,  ,мати чотирьох дітей і бабуся сімох онуків та чотирьох правнуків,доглядає свого старенького татуся.Коли за столом збирається велика родина матуся огортає всіх любов*ю і  теплотою, пригощає   вишуканими смачними, власноруч приготованими стравами і молиться за своїх дітей щоб жили по правді,щоб жили у мирі.
У  вільні хвилини малює нитками на полотні свою долю,красу  навколишнього.Вкладає у вишивку свої почуття і мрії,щоб принести радість собі та людям.Вмілі руки створюють









картини та ікони.

Немає коментарів:

Дописати коментар